LNMM galveno ēku uzkops uzņēmums «Cleanhouse»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) galveno ēku uzkops uzņēmums «Cleanhouse», liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

«Cleanhouse» LNMM rīkotajā konkursā uzvarēja, piedāvājot līgumcenu 7621 eiro mēnesi bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN). Konkursā tika iesniegti pieci piedāvājumi.

Kopējā līgumcena, par kuru noslēgts līgums, ietverot visus piemērojamos nodokļus, izņemot PVN ir 41 999 eiro. Paredzēts, ka līgums par pakalpojumus sniegšanu ir spēkā līdz LNMM organizēs iepirkumu procedūru, kuras laikā tiks izvēlēts uzvarētājs un ar viņu tiks noslēgts attiecīgs līgums par pakalpojuma izpildi, vai arī līdz kopējā izpildītā pakalpojuma summa sasniegs 41 999,99 eiro.

Aģentūra BNS jau ziņoja, ka LNMM, kas trešdien tika atklāts pēc trīs gadu ilgušas rekonstrukcijas. Valsts nozīmes arhitektūras piemineklis - LNMM galvenā ēka - bez kapitālā remonta bija kalpojusi sabiedrībai jau 107 gadus. Muzeja rekonstrukcijas izmaksas ir 29 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu