Tiešraide. VID stāsta, kā tas stiprinājis iekšējo drošību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadība iepazīstinās ar šī gada pirmā ceturkšņa VID darbības rezultātiem, kā arī īstenotajiem un plānotajiem pasākumiem VID iekšējās drošības stiprināšanā.

Preses konferencē VID ģenerāldirektore Ināra Pētersone informēs par nodokļu ieņēmumiem un nozīmīgākajiem VID darbības rezultātiem šī gada pirmajos trijos mēnešos.

VID ģenerāldirektora vietnieks noziedzības apkarošanas jomā Kaspars Čerņeckis informēs par aktuālajiem rezultātiem noziedzības apkarošanā valsts ieņēmumu un muitas jomā, kā arī iepazīstinās ar īstenotajiem pasākumiem korupcijas risku mazināšanā. VID preses konferences laikā klātesošie tiks arī iepazīstināti ar pagājušā gada nogalē ieviesto Risku analīzes sistēmu VID amatpersonu korupcijas risku analīzes veikšanai.

Preses konferencē piedalīsies arī VID ģenerāldirektora vietniece nodokļu jomā Dace Pelēkā, VID ģenerāldirektora vietnieka muitas jomā, Muitas pārvaldes direktora pienākumu izpildītāja Ingrīda Gulbe-Otaņķe un VID ģenerāldirektora vietnieks, Nodrošinājuma pārvaldes direktors Aigars Undzēns.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu