CSDD izsolīs ēkas Miera ielā; sākumcena - € 1,4 miljoni

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) maija beigās ar 1,4 miljonu eiro sākumcenu izsolīs ēkas Miera ielā 25, teikts paziņojumā oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Izsolē ar augšupejošu soli 26.maijā CSDD piedāvās iegādāties administratīvo ēku ar kopējo platību 1286,3 kvadrātmetri, administratīvo ēku ar kopējo platību 197,2 kvadrātmetri, kā arī būves, kas atbilstoši likumam par nekustamā īpašuma ierakstīšanu zemesgrāmatā netiek ierakstītas zemesgrāmatā. Ēkas un būves atrodas uz zemes vienības Miera ielā 25, Rīgā.

Pirmpirkuma tiesības uz nekustamo īpašumu ir zemesgabala Miera ielā 25 īpašniekam.

Tāpat CSDD 26.maijā ar augšupejošu soli izsolīs zemesgabalu ar kopējo platību 1959 kvadrātmetri, kas atrodas Laidzes ielā 11a, Talsos. Izsoles sākuma cena ir 11,7 tūkstoši eiro. Nekustamā īpašuma sastāvā ietilpst arī būve.

Pieteikties abām izsolēm var līdz 24.maijam.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati u.c.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu