Latvijas Personāla vadīšanas asociācijai aprit 20 gadi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone / LETA

Latvijas personāla vadīšanas asociācijai (LPVA) šogad aprit 20 gadi kopš organizācijas dibināšanas. LPVA jubilejas gadu iezīmē ar virkni speciālu pasākumu un informatīvu kampaņu, ar kuriem plašāka sabiedrība tiks iepazīstināta visa gada laikā.

LPVA ir izveidota 1996. gadā, lai veicinātu personāla vadīšanas popularitāti Latvijā, celtu personāla vadīšanas speciālistu kompetenci un šā amata prestižu darba tirgū, kā arī lai parādītu efektīva personāla vadīšanas darba pozitīvo ietekmi uz uzņēmumu veiksmīgu darbību.

«Asociācija 20 gadu laikā ir izveidojusies par stabilu savas nozares profesionāļu biedrību, kur, apkopojot visu biedru uzkrāto pieredzi, mēs varam sniegt gan mūsdienīgus personāla vadības un vadības risinājumus, gan profesionāli diskutēt ar Eiropas kolēģiem.,» izsakās Latvijas Personāla vadīšanas asociācijas valdes priekšsēdētāja Eva Selga.

«Mērķtiecīgs un plānveidīgs darbs personāla vadīšanas jomas profesionālo kompetenču, kultūras un nozares novitāšu ieviešanā ir ticis veikts visu šo 20 gadu garumā, un mēs visi varam būt gandarīti ar pašreizējo situāciju personāla vadībā,» norāda E.Selga

«Šo gadu laikā personāla vadība kā funkcija ir mainījusies no «kadru daļas» ar izteiktu atbildību par dokumentu formēšanu uz «biznesa partnera» lomu, kur atbildības fokuss ir vērsts uz efektivitāti, jēgpilnu darbu un darbinieku iesaisti,» piebilst asociācijas valdes priekšsēdētāja.

2016.gadā jubilejas pasākumu programmas ietvaros Latvijā notiks daudz LPVA rīkotu semināru, kā arī speciāli izstrādātu projektu. Pirmais no tiem – 19.martā Rīgā uzstāsies pazīstamais Norvēģijas eksperts Pelegrino Rikardi (Pellegrino Riccardi) ar semināru par aktuālu starpkultūru komunikācijas tēmu bēgļu integrācijas kontekstā«.

Kopš 2001.gada LPVA ir European Association of People Management pilntiesīga locekle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu