Par jauno Satiksmes ministrijas parlamentāro sekretāru izvēlēts Edgars Tavars

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par jauno Satiksmes ministrijas parlamentāro sekretāru izvēlēts Edgars Tavars no Zaļu un zemnieku savienības (ZZS), pastāstīja ministrijas Komunikācijas nodaļas vadītājs Aivis Freidenfelds.

Viņš norādīja, ka jaunais satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) piektdien tikās ar ministrijas kapitālsabiedrību iestāžu vadītajiem, kurus iepazīstināja ar atsevišķiem cilvēkiem no sava biroja un jauno ministrijas parlamentāro sekretāru - Tavaru.

Jaunā ministra padomniece komunikācijas jautājumos ir Liene Užule, kura bija Auguļa biroja vadītāja, kad viņš bija labklājības ministrs. Tāpat par ministra padomnieku izraudzīts Artis Stucka, kurš attiecīgo amatu ieņēma arī iepriekšējā reizē, kad Augulis bija satiksmes ministrs.

Augulis no 2014.gada līdz 2016.gadam bija labklājības ministrs, savukārt no 2010.gada līdz 2011.gadam - satiksmes ministrs. Bijis vairāku Saeimu deputāts. Līdztekus profesionālajai darbībai Augulis darbojies kā Latvijas pārstāvis Eiropas Savienības Reģionu komitejā, bijis uzņēmuma «Dobeles autobusu parks» padomes priekšsēdētājs, Latvijas Pašvaldību savienības domes pārstāvis.

Līdz šim Satiksmes ministrijas parlamentārā sekretāra amatu ieņēma Karīna Korna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu