Atklājot bankomātu Ciblā, vairs nebūs neviena novada bez iespējas izņemt skaidru naudu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar bankomāta atklāšanu Ciblā «Swedbank» noslēgs šī gada Latvijas finanšu pieejamības programmu. Aprīlī «Swedbank» publiskoja Latvijas reģionu attīstības programmu un noslēdza sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos.

Iniciatīvas gaitā 16 Latvijas novados, kuros nebija skaidras naudas izmaksas iespēju, šī gada laikā izvietoti «Swedbank» bankomāti. Lai gan sākotnēji programmā bija plānots izvietot 15 naudas izmaksas automātus, iniciatīvas īstenošanas laikā bez skaidras naudas izmaksu pieejamības palika Aknīstes novads, tāpēc tika nolemts programmu paplašināt un bankomātu izvietot arī šajā novadā.

«Swedbank» sola arī turpmāk izvietot savus bankomātus vietās, kur citas kredītiestādes varētu izlemt no saviem bankomātiem atteikties.

Atklājot bankomātu Ciblā, skaidras naudas pieejamība būs nodrošināta teju 400 «Swedbank» bankomātos visā Latvijā.

Bankomāts Ciblā tiks atklāts piektdien, 4.decembrī, plkst.13. Tas atradīsies Ciblas pagasta pārvaldes telpās Muižas ielā 3. Bankomāta atklāšanas pasākumā piedalīsies Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V), «Swedbank» valdes priekšsēdētājs Latvijā Māris Mančinskis, Latvijas Pašvaldību savienības ģenerālsekretāre Mudīte Priede, Ciblas novada domes priekšsēdētājs Juris Dombrovskis.

«Swedbank» ir lielākā banka Latvijā. Šogad trīs ceturkšņos «Swedbank» Latvijā strādāja ar 83 miljonu eiro peļņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu