Šodien visas 95 «Lombards24.lv» filiāles maina nosaukumu uz «Banknote»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar šo dienu, 23.novembri, SIA «ExpressCredit», turpinot uzņēmuma izaugsmi, ievieš vienotu zīmolu – «Banknote». Līdz ar zīmola maiņu uzņēmums paplašina piedāvāto finanšu pakalpojumu klāstu, tādējādi radot jaunu nebanku finanšu pakalpojumu sniedzēju kategoriju.

«Uzņēmuma zīmola maiņa saistīta galvenokārt ar to, ka esam izauguši no vienkārša lombarda par daudzpusīgu nebanku finanšu pakalpojumu sniedzēju. Faktiski esam radījuši jaunu finanšu pakalpojumu sniedzēju kategoriju. Mūsu vīzija ir saglabāt līderpozīcijas šajā jaunajā un perspektīvajā uzņēmējdarbības kategorijā Latvijā, kā arī nākamgad sākt to attīstīt citās valstīs. Mūsu klienti ir ar vienkāršām ikdienas finanšu vajadzībām, un tās visas mēs arī turpmāk apņemamies nodrošināt cilvēkiem saprotamā un kvalitatīvā veidā,» zīmola maiņu komentē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Agris Evertovskis.

«Banknotes» filiālēs visā Latvijā iedzīvotājiem turpmāk būs iespēja ne tikai saņemt aizdevumu pret kustamas mantas ķīlu, bet arī saņemt skaidras naudas patēriņa aizdevumu bez ķīlas, veikt un saņemt starptautiskus skaidras naudas pārskaitījumus sadarbībā ar «Western Union», kā arī ērti samaksāt dažādus ikdienas rēķinus.

Uzņēmums jaunā «Banknotes» zīmola attīstībā tuvākā gada laikā plāno ieguldīt vairāk nekā 1,3 miljonus eiro.

Par SIA «ExpressCredit»

SIA «ExpressCredit» ir valsts licencēts nebanku kreditēšanas uzņēmums, kas darbojas ar zīmoliem «Lombards24.lv» (līdz 23.11.2015.), «Banknote» un «Rīgas pilsētas lombards». Uzņēmums dibināts 2009.gadā un savas pastāvēšanas laikā kļuvis par uzticamu partneri vairāk nekā 280 tūkstošiem cilvēku visā Latvijā. «ExpressCredit» šobrīd piedāvā šādus finanšu pakalpojumus – patēriņa aizdevumu bez ķīlas, starptautiskos skaidras naudas pārskaitījumus sadarbībā ar Western Union un aizdevumu pret kustamas mantas ķīlu (lombarda kredīts) 95 filiālēs 40 lielākajās Latvijas pilsētās un reģionos. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt iedzīvotājiem pašu nepieciešamāko finanšu pakalpojumu pieejamību ātri, ērti, droši un tuvu mājām.

SIA «ExpressCredit» ir darba devējs vairāk nekā 300 profesionāļiem visā Latvijā un 2014.gadā veicis nodokļu maksājumus valsts budžetā vairāk nekā 2,3 miljonu eiro apmērā. Kopš 2014.gada uzņēmuma obligācijas iekļautas NASDAQ OMX Riga Baltijas parāda vērtspapīru sarakstā, kur tās pieejamas brīvai tirdzniecībai. Uzņēmums ir Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijas (LNKA) un Latvijas Lombardu asociācijas (LLA) biedrs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu