Rīgā un Tallinā sarūk benzīna cena; Viļņā nemainās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļā gan Rīgā, gan Tallinā sarukušas 95.markas benzīna cenas, bet Viļņā tā nav mainījusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Arī dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Viļņā, savukārt lētākā dīzeļdegviela - Rīgā.

Piektdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,094 1,114 eiro litrā, kas ir par 1,8% mazāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija 1,024 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,153 eiro litrā, kas ir tikpat, cik iepriekšējās nedēļas beigās. Arī dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, nav mainījusies un bija 1,047 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā saruka par 2,8% un piektdien bija 1,045 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena Tallinā kritās par 1,4% un bija 1,025 eiro par litru.

Autogāzes cena Viļņā un Tallinā nemainījās un bija attiecīgi 0,493 un 0,519 eiro par litru. Savukārt Rīgā tā pieauga par 1,2% - līdz 0,525 eiro.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu