Kooperācijas «Aibe» apgrozījums pirmajā pusgadā pieaug par 14%

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas tirgotāju kooperācijas «Aibe» provizoriskais apgrozījums šogad pirmajā pusgadā ir pieaudzis par 14%, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, pastāstīja «Aibe» valdes loceklis Uldis Priekulis.

«»Aibe» 2015.gada pirmā pusgada neauditētie darbības rādītāji liecina, ka salīdzinot ar 2014.gada pirmo pusi kopējais apgrozījums palielinājies par 14%,» sacīja Priekulis.

Viņš skaidroja, ka galvenie faktori, kas sekmēja apgrozījuma pieaugumu bija jaunu partneru pievienošanās «Aibe» tīklam, kā arī esošo partneru apgrozījuma pieaugums, pateicoties labākām iepirkumu cenām un preču piegādei no «Aibe» centrālās noliktavas.

2014.gadā «Aibe» strādāja ar 19,053 miljonu eiro apgrozījumu un 340,5 tūkstošu eiro peļņu.

«Aibe» dibināta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 17 tūksotši latu (24,2 tūkstoši eiro). Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir Lietuvas kompānija «Aljanses Aibe» (91,94%), liecina informācija datubāzē «Lursoft».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu