«Drogas» pērn apgrozīja 64,31 miljonu eiro un nopelnīja 8,57 miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kosmētikas un saimniecības preču veikalu tīkla AS «Drogas» apgrozījums pērn bija 64,31 miljons eiro, kas ir par 2% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 63,16 miljoni eiro, savukārt uzņēmuma peļņa pērn bija 8,57 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma peļņa pērn, salīdzinot ar 2013.gadu, kad «Drogas» nopelnīja 8,84 miljonus eiro, saruka par 3%.

Vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums pērn atvēra četrus veikalus, turpināja uzlabot esošo veikalu vizuālo tēlu, kā arī turpināja veikt tirgus izpēti, lai noteiktu patērētāju pieprasījuma tendences.

Uzņēmumam «Drogas» pieder viens meitasuzņēmums «Drogas UAB» Lietuvā.

Kopējais «Drogas» veikalu skaits pagājušā gada beigās bija 134, no kuriem 83 veikali atrodas Latvijā. Iepriekšējo gadu «Drogas» meitasuzņēmums Lietuvā noslēdzis ar peļņu, kā arī nostiprinājis tirgus daļu Lietuvā, atverot vienu jaunu veikalu.

Šogad uzņēmuma vadība turpinās nostiprināt tirgus daļu Latvijā, atverot jaunus veikalus, un atbalstīs veikalu attīstību Lietuvā.

Pirmais veikals «Drogas» atvērts 1993.gada decembrī Rīgā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 821 275 eiro. Kopš 2004.gada jūnija «Drogas» ir starptautiskās mazumtirdzniecības un ražošanas grupas «A.S. Watson» uzņēmums, kuram pieder 13 mazumtirdzniecības zīmoli 24 valstīs Eiropā un Āzijā, kopumā vairāk nekā 11 400 veikalu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu