Koalīcija veidos darba grupu saistībā ar nākamā gada budžetu; šonedēļ pirmā sanāksme

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Finanšu ministrs Jānis Reirs (V) aicinājis valdošās koalīcijas partnerus izvirzīt pa trīs pārstāvjiem darba grupai, kas strādās ar jautājumiem saistībā ar nākamā gada valsts budžeta izveidi.

Reirs pēc valdošās koalīcijas sanāksmes žurnālistiem sacīja, ka ceturtdien, 6.augustā, paredzēta pirmā šīs darba grupas sanāksme. Tajā Finanšu ministrijas (FM) pārstāvji sniegs informāciju par makroekonomisko scenāriju 2016.gadam.

Reirs pieļāva, ka no «Vienotības» darba grupā varētu strādāt Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas vadītājs Kārlis Šadurskis, iespējams, arī FM parlamentārais sekretārs Arvils Ašeradens.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards (VL-TB/LNNK) norādīja, ka nacionālā apvienība vēl nav lēmusi par cilvēkiem, ko deleģēt šim darbam, bet tie varētu būt Budžeta komisijas un ministriju pārstāvji. Arī ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS) pauda, ka Reirs šodien informējis par šo ieceri, tāpēc Zaļo un zemnieku savienība vēl nav lēmusi par saviem pārstāvjiem darba grupā.

Kā ziņots, 2016.gada valsts budžeta veidošanas kontekstā koalīcija un valdība gaida jaunāko ekonomikas prognožu datus, lai saprastu, ar kādiem ekonomiskajiem rādītājiem ir iespējams rēķināties, pirms nedēļas žurnālistiem sacīja satiksmes ministrs Anrijs Matīss (V).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu