«Sports Direct» veikals pirmajā dienā piesaista lielu pircēju interesi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Šodien tirdzniecības centrā «Olimpia» atvērtais Lielbritānijas sporta preču tirgotāja «Sports Direct» veikals piesaistījis lielu pircēju interesi, novēroja aģentūra LETA.

Lielas rindas visas dienas garumā veidojas gan pie ieejas veikalā, gan pie kasēm.

Kā novēroja aģentūra LETA, pirmajā dienā veikala darbiniekiem palīdz un uzrauga «Sports Direct» pārstāvji no Lielbritānijas.

Kā ziņots, «Sports Direct» ir dibināts 1982.gadā Anglijā, kur tas ir vadošais sporta preču mazumtirgotājs ar vairāk nekā 270 veikaliem daudzās pasaules valstīs. «Sports Direct» grupas apgrozījums pērn bijis 3,7 miljardi eiro.

«Sports Direct» veikals Tallinā tika atklāts pērn oktobrī atvērtajā tirdzniecības centrā «Ülemiste».

Kā iepriekš informēja «Olimpia» direktora Zane Šulca, «Sports Direct» veikala platība ir 1300 kvadrātmetri. Britu sporta apģērbu mazumtirdzniecības veikals pārstāv tādus zīmolus kā «Nike», «Adidas», «Puma», «Reebok», «Emporio Armani», «Calvin Klein», «Converse», «Diesel», «Jack and Jones», «Dunlop», «Crocs», «Lee Cooper» un daudzus citus.

«Esam pārliecināti, ka šis ir īstais brīdis «Sports Direct» veikala ienākšanai Latvijā, jo iedzīvotāji kļūst arvien aktīvāki, attīstās skriešanas un riteņbraukšanas kultūra, joga, nūjošana, skrituļslidošana, kā arī citi sporta veidi. Arī pašvaldības pievērš lielāku uzmanību infrastruktūrai, lai pilsētas kļūtu draudzīgākas sportistiem un aktīva dzīvesveida piekritējiem,» atzīmē Šulca.

Iepirkšanās centrs «Olimpia» pieder SIA «Real Invest», kas savukārt pieder Lietuvā reģistrētajai kompānijai «BPT Optima».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu