LTRK vadība devusies uz Krieviju, lai tiktos ar vietējām tirdzniecības un rūpniecības kamerām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadība otrdien, 28.jūlijā, devusies uz Krieviju, lai tiktos ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Maskavas un Ņižņijnovgorodas kameru pārstāvjiem, TVNET informēja organizācijā.

Uz Maskavu devušies LTRK padomes priekšsēdētājs Aigars Rostovskis, LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš un LTRK valdes loceklis Andris Vanags.

28.jūlijā plānota tikšanās ar Krievijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Sergeju Katirinu, kā arī Maskavas Tirdzniecības un rūpniecības kameras vadītājiem, lai runātu par savstarpējo sadarbību, pakalpojumu organizēšanu un piedāvājumu. Savukārt 29.jūlijā paredzēts Ņižņijnovgorodā tikties ar vietējo tirdzniecības un rūpniecības kameras vadību.

Vēl paredzēts ar Krievijas kameru pārstāvjiem apspriest ieviesto sankciju ietekmi uz abu valstu ekonomiku, pārrunāt Latvijas un Krievijas lietišķās sadarbības padomes jautājumus un risināt citus aktuālus jautājumus

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu