BBS apskats: Baltijā degvielas cenas praktiski nemainās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas Baltijas valstu galvaspilsētās praktiski nemainījās - nedaudz kāpa vien benzīna cena Viļņā, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns nopērkams Tallinā. Tāpat dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām šajā nedēļā ir Viļņā, savukārt zemākā cena - Rīgā.

Piektdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,254 eiro litrā, kas ir tikpat cik pirms nedēļas. Arī dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija 1,154 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,29 eiro litrā, kas ir par 0,1% vairāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, nav mainījusies un ir 1,187 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās degvielas cena nedēļas laikā nemainījās un 95.benzīna cena piektdien bija 1,240 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena Tallinā bija 1,175 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā šonedēļ nav mainījušās un bija attiecīgi 0,565 un 0,529 eiro par litru. Bet Viļņā autogāzes cena augusi par 0,6% - līdz 0,532 eiro par litru.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu