TVNET iegādājas Latvijā populārāko recepšu portālu Receptes.lv

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Šā gada 29. maijā «Eesti Meedia group» piederošā SIA «TV Net» iegādājās SIA «AB Projekti» piederošo portālu Receptes.lv – Latvijā populārāko recepšu interneta grāmatu, lai Tvnet.lv auditorijai sniegtu plašākas satura izvēles iespējas.

«Prieks, ka no Tvnet.lv puses ir jūtama patiesa ieinteresētība un atbalsts portāla attīstībā un kvalitātes uzlabošanā. Portālam Receptes.lv šogad apritēja jau 10 gadu, pēdējā atjaunotā Receptes.lv versija tika aktivizēta 2009. gadā. Šobrīd jau atkal esam jaunu pārmaiņu priekšā – sākotnēji veiksim kārtīgu «mājas darbu» - noskaidrosim mūsu lietotāju vēlmes un ieteikumus, lai pēc tam šīs idejas realizētu. Vēlamies kopīgi radīt vidi, kurā ikkatram būtu ērti un viegli atrast meklēto, uzzināt ko jaunu kulinārijas pasaulē, un viest interesi un iedvesmu jaunu recepšu radīšanā,»– norāda portāla Receptes.lv biznesa attīstības vadītāja Sanda Mekša.

Laikam ejot, mainās ne tikai cilvēku ēšanas paradumi, bet arī piedāvātais produktu klāsts un tradicionālās gatavošanas vērtības. Portāls Receptes.lv piedāvā ne tikai sekot līdzi šīm izmaiņām, bet arī būt par to autoru – aktīvi piedalīties portāla satura izveidē, pievienojot jaunas receptes, komentējot citu autoru receptes, diskutējot portāla Forumā, iesakot rakstu tēmas utt.

Foto: Receptes.lv

Receptes.lv ir ēdienu recepšu portāls latviešu valodā, kurā atrodami vairāk nekā 20 000 lietotāju iesniegtu recepšu.

Ik dienas portālu apmeklē lietotāji vecumā no 7 līdz 55+ gadiem gan Latvijā, gan ārpus tās, aktīvākie – vecuma posmā no 25 līdz 34 gadiem.

Gandrīz 70% Receptes.lv auditorijas ir sievietes, ne mazums aktīvistu ir arī stiprā dzimuma pārstāvji.

Pēc starptautiskā interneta izpētes uzņēmuma «Gemius» datiem vidējais Receptes.lv unikālo apmeklētāju skaits mēnesī ir 93 906. Maijā portāls Receptes.lv ar 88 118 lietotājiem ierindojās 34. vietā Latvijas apmeklētāko interneta lapu vidū.*

TVNET dibināts 2001.gadā un ir populārākais portāls latviešu valodā. TVNET pieder «Eesti Media» grupai, kura ir vadošā mediju kompānija Baltijas valstīs. «Eesti Media» pieder tādi mediji kā Postimees.ee, 15min.lt un citi.

TVNET portālu grupas auditorija sasniedz vairāk nekā 850 000 lietotāju.*

* Gemius Audience, maijs, 2015

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu