Kolektīvā finansējuma vietnē «Indiegogo» sāk vākt līdzekļus Grieķijas parāda atmaksai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kolektīvā finansējuma vākšanas vietnē «Indiegogo» sākta kampaņa, kuras mērķis ir septiņu dienu laikā savākt Grieķijai nepieciešamos 1,6 miljardus eiro tuvākā maksājuma Starptautiskajam Valūtas fondam (SVF) atmaksai.

Kā liecina vietnē «indiegogo.com» atrodamā informācija, vienas dienas laikā kampaņā iesaistījušies 7880 atbalstītāju, kas Grieķijas glābšanai kopā savākuši 125 815 eiro.

Kampaņas atbalstītājiem apmaiņā pret finansējumu tiek piedāvāta pastkarte trīs eiro vērtībā, ko rotā Grieķijas premjerministra Alekša Cipra foto, par sešiem eiro atbalstītājiem būs iespējams tikt pie fetas un olīvu salātiem, bet pudele grieķu vīna atbalstītājiem izmaksās 25 eiro.

Tikmēr dāsnākie atbalstītāji par 160 eiro savā īpašumā varēs iegūt grozu ar grieķu ēdieniem, nedēļu garas brīvdienas divām personām Atēnās izmaksās 5000 eiro, bet tie, kas kampaņu atbalstīs ar vienu miljonu eiro, saņems pateicību no Eiropas, jo īpaši Grieķijas pilsoņiem.

Vairāk informācijas par kampaņu pieejams «indiegogo.com/projects/greek-bailout-fund#/story»

Kā ziņots, Grieķijas finanšu ministrs Janis Varufakis paziņojis, ka valsts nespēs ievērot otrdien noteikto termiņu, lai Starptautiskajam Valūtas fondam veiktu 1,6 miljardu eiro parādsaistību maksājumu, kas faktiski nozīmē valsts maksātnespēju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu