Pabeigta Ziemeļu «Z torņa» fasādes stiklošana; kompleksu ekspluatācijā nodos 2017.gadā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pilnībā pabeigta Ziemeļu «Z torņa» fasādes stiklošana Pārdaugavā pie Daugavgrīvas ielas, aģentūrai BNS pastāstīja projekta attīstītāja «Towers Construction Management» Pārdošanas un reklāmas daļas vadītāja Irēna Viļuma.

Pēc viņas teiktā, būvniecības darbi objektā rit pilnā sparā, atbilstoši grafikam. «Pašlaik pilnībā pabeigta Ziemeļu torņa fasāžu stiklošana. Piektajā stāvā ir labiekārtoti apartamenti ar pilnu apdari un interjera risinājumiem, kā arī šobrīd tiek sākti torņa iekšējie darbi. Paralēli turpinās Dienvidu torņa stiklošana,» stāstīja Viļuma, piebilstot, ka visus fasāžu stiklošanas darbus plānots pabeigt līdz šā gada beigām.

Viņa norādīja, ka Ziemeļu tornī no 4.līdz 29. stāvam plānoti 198 apartamenti 35 līdz 300 kvadrātmetru platībā, bet augšējā (30.) stāvā izvietosies «penthouse» apartamenti vairāk nekā 600 kvadrātmetru platībā.

Tostarp Dienvidu tornī no 4.līdz 13. stāvam paredzētas biroju telpas ap deviņiem tūkstošiem kvadrātmetru platībā, bet no 14. līdz 29. stāvam – apartamenti 65 līdz 190 kvadrātmetru platībā. Augšējā stāvā atradīsies ekskluzīvi apartamenti vairāk nekā 800 kvadrātmetru platībā.

Kopumā abos torņos tiks izvietoti 336 dzīvojamie apartamenti un biroju telpas 10 tūkstošu kvadrātmetru platībā, fitnesa un SPA zonai atvēlēti vairāk nekā četri tūkstoši kvadrātmetru. Kompleksa stāvvietā paredzēta vieta 700 vieglajām automašīnām,

Tostarp Viļuma pastāstīja, ka interese par projektu no potenciālo klientu puses ir liela. «Uz šo brīdi mēs vēl neesam sākuši aktīvo pārdošanu un informācija par rezervēto dzīvokļa daudzumu un pieprasījuma struktūru neatspoguļos īsto situāciju. Tomēr ir vērts atzīmēt, ka interesi izrāda gan vietējie, gan ārvalstu potenciālie klienti,» klāstīja Viļuma.

Kopējais projekta investīciju apmērs pēc būvniecības pabeigšanas tiek prognozēts vairāk nekā 200 miljoni eiro. Pilna kompleksa nodošana ekspluatācijā ir paredzēta 2017.gadā aprīlī.

«Towers Construction Management» nodibināts 2010.gadā, tā pamatkapitāls ir 35,6 tūkstoši eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Luksemburgas uzņēmums «SPI RE Holdings S.a.r.I.».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu