Investēs € 7 miljonus eiro «McDonald's» tīkla paplašināšanai Lietuvā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Maltā bāzētā kompānija «Hili Ventures» plāno ieguldīt vairāk nekā septiņus miljonus eiro, lai 2015.-2017.gadā paplašinātu ASV ātrās ēdināšanas restorānu «McDonald's» tīklu Lietuvā, ceturtdien vēstīja biznesa laikraksts «Verslo žinios».

Grupa plāno divu gadu laikā Lietuvā atvērt sešus jaunus «McDonald's» restorānus. Tāpat «Hili Ventures» izvērtē iespējas paplašināties transporta un nekustamā īpašuma sektorā.

«Mūsu izaugsmes, pārdošanas un peļņas rādītāji Lietuvā ir spēcīgi. Tas ir spēcīgs tirgus, kurā ir viens no lielākajiem izaugsmes potenciāliem,» sarunā ar «Verslo žinios» teicis «Hili Ventures» ģenerāldirektors Melo Hili.

Viņš piebilda, ka «Hili Ventures», kam ir licence attīstīt «McDonald's» tīklu Baltijas valstīs, līdz šā gada beigām vienu restorānu atvērs Viļņā, tādējādi šā gada investīcijas sasniegs 1,8 miljonus eiro.

«McDonald's» restorānu operators «Premier Restaurants», kuru kontrolē «Hili Ventures» grupas uzņēmums «Premier Capital», pagaidām nav publicējis savus 2014.gada darbības rādītājus, tomēr kompānijas pārstāvji «Verslo žinios» norādīja, ka tīkla apgrozījums pērn pieaudzis par apmēram 8%.

«McDonald's» tīklā Lietuvā pašlaik ir desmit restorāni un četras kafejnīcas «McCafe».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu