Kinoteātra «Multikino» īpašnieks pērn nopelna € 339 000

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Kinoteātra «Multikino» tirdzniecības centrā «Riga Plaza» īpašnieks «Multikino Latvia» pērn strādāja ar 2,619 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,4% vairāk nekā 2013.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 63,5% - līdz 339 tūkstošiem eiro, liecina datubāzē «Lursoft» pieejamais finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka «Multikino» klientu skaits turpina pieaugt. «Tā kā kinofilmu izrādīšanas nozarē ienākumu līmenis atspoguļo attiecīgo filmu komerciālos ienākumus, ir grūti prognozēt uzņēmuma nākotnes ieņēmumu apmērus un peļņas rādītājus. Tomēr, balstoties uz pieejamo informāciju par filmām, kas tiks laistas klajā tuvākā gada laikā, valde raugās uz nākamā gada izredzēm visai pozitīvi,» teikts vadības ziņojumā.

Vienlaikus kompānijas vadība norāda, ka «Multikino Latvia» mātessabiedrība ir apliecinājusi, ka nepieciešamības gadījumā nekavējoši sniegs finansiālo atbalstu saistību savlaicīgai izpildei.

Turpmāk «Multikino Latvia» plāno strādāt pie tā, lai palielinātu skatītāju skaitu kinoteātrī.

2013.gadā «Multikino Latvija» strādāja ar 2,462 miljonu eiro apgrozījumu un 207,4 tūkstošu eiro peļņu.

«Multikino Latvia» ir reģistrēts 2010.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 85 tūkstoši latu (120,9 tūkstoši eiro). «Multikino Latvia» vienīgais īpašnieks ir Polijas uzņēmums «Multikino S.A.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu