«Radisson Blu Hotel Latvija» peļņa sarūk 3 reizes - līdz € 3 miljoniem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Uzņēmums «Viesnīca Latvija», kas darbojas ar zīmolu «Radisson Blu Hotel», pērn strādāja ar 20,884 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1,4% mazāk nekā 2013.gadā, savukārt kompānijas peļņa saruka 3,2 reizes un bija 3,374 miljoni eiro, liecina datubāzē «Lursoft» publiskotais uzņēmuma finanšu pārskats.

Kompānijas vadības ziņojumā sacīts, ka viesnīcas vidējais telpu noslodzes rādītājs 2014.gadā bija 61,4% (2013.gadā - 65,4%). Viesnīcas SPA centra «ESPA Rīga» apgrozījums ir palielinājies - SPA ir iekarojis līdera pozīcijas Latvijas tirgū un ir populārs ārzemju tūristu vidū.

Tāpat pērn «Viesnīca Latvija» ieguldījusi 1,188 miljonus eiro pamatlīdzekļu iegādei un attīstībai.

Šā gada viesnīcas galvenie mērķi ir saglabāt pozīcijas viesmīlības un pasākumu organizēšanas jomā, turpināt attīstītību.

2013.gadā «Viesnīca Latvija» strādāja ar 21,177 miljonu eiro apgrozījumu un guva 10,86 miljonu eiro peļņu.

«Lursoft» informācija liecina, ka uzņēmums «Viesnīca Latvija» ir dibināts 1991.gadā. Tā apmaksātais pamatkapitāls ir 18,213 miljoni eiro, bet vienīgais īpašnieks – Norvēģijas uzņēmums «Linstow». Viesnīcai ir 571 viesu numurs, 20 konferenču un pasākumu telpas, kā arī pieczvaigžņu SPA centrs «ESPA Rīga». Rīgā ir četras «Radisson Blu Hotels» viesnīcas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu