Karsta tēma: «Mobilitāte. Attālinātais darbs» - tiešraide

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Piektdien, 22.maijā, norisināsies videokonference «Mobilitāte. Attālinātais darbs», kurā profesionāļi, kas ikdienā saskaras ar strādāšanu ārpus biroja, runās par praktiskiem attālinātā darba aspektiem, kā arī analizēs šādas pieejas priekšrocības un trūkumus, pastāstīja pasākuma organizatora «BIG Event» vadītāja Solvita Ķieģele.

Videokonference būs skatāma tiešraidē no plkst.10.00 līdz plkst.11.00 www.bismart.lv, straume.lmt.lv un portālā «TVNET». Skatītāji savus jautājumus varēs uzdot «BiSMART» Twitter kontā @BiSMARTplatform.

Videokonferenci moderēs Oskars Priede, savukārt attālināti konferencei pieslēgsies tehnoloģiju uzņēmumu «Telia Latvia», «Cisco», «Microsoft», «Samsung Latvija» un «Arrow ECS» eksperti. Dalībnieki būs cilvēki, kas ikdienā strādā ārpus biroja, kā arī uzņēmumu vadītāji, kas dalīsies pieredzē par attālināta darba priekšrocībām un trūkumiem.

Savukārt par «neklātienes» darba psiholoģiskajiem izaicinājumiem un kā tos risināt stāstīs organizāciju psihologs Reinis Lazda.

Vairāk informācijas par pasākumu un BiSMART aktivitātēm var uzzināt šeit

«Darbs ārpus biroja ir tēma, par kuru uzņēmēji un vadītāji lauž daudz šķēpu: cik efektīvi darbinieki var strādāt ārpus biroja, vai tas vispār ir vajadzīgs, vai tas palielina produktivitāti? Vienlaikus ir jomas, piemēram, programmēšana, dizains u.c., kuras diezin vai var iztikt bez cilvēkiem, kas strādā attālināti. Lai šīs nianses palīdzētu izprast, aicinājām uz sarunu cilvēkus, kuriem ir praktiska pieredze un ierosinājumi,» skaidro Solvita Ķieģele.

Pirmajā videokonferences daļā dalībnieki īsumā prezentēs savu pieredzi saistībā ar attālināto darbu, bet otrajā daļā sekos diskusija par jautājumiem, kas saistīti ar tēmu.

Kvalitatīva saziņa ir būtisks produktīva attālinātā darba elements, tādēļ arī «BiSMART» šo pasākumu organizē kā videokonferenci, kurai dalībnieki «pieslēdzas» no dažādām vietām. Tā vienlaikus būs praktisks piemērs, kā kvalitatīvi organizēt ārpus biroja strādājošu cilvēku saziņu.

«Šī videokonference ir kā iesildošais pasākums jūnijā plānotajai meistarklasei, kur tēmu «darbs ārpus biroja» skatīsim daudz plašāk un padziļinātāk. Tieši tāpēc, lai mēs uzskatāmi varētu demonstrēt, kā ar biznesa tehnoloģiju palīdzību var strādāt teju zaļas pļavas vidū, šī meistarklase norisināsies Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā».

«BiSMART» ir platforma, kur tiekas bizness, idejas un viedās tehnoloģijas. BiSMART apvieno progresīvākos, veiksmīgākos un atvērtākos uzņēmumus, kas ir saistīti ar biznesa tehnoloģiju pakalpojumiem un ir plaši pazīstami kā Latvijā, tā pasaulē. Vienkārši par sarežģīto!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu