«Twitter» reklāmas pārdošanā Baltijā sadarbosies ar «Httpool»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Twitter» reklāmas pārdošanai Baltijas valstīs sadarbosies ar digitālās reklāmas uzņēmumu «Httpool», aģentūru LETA informēja «Httpool» pārstāvji.

Kā stāsta uzņēmuma pārstāvji, turpmāk «Httpool Baltics», sadarbojoties ar mediju un mārketinga aģentūrām, palīdzēs zīmoliem izmantot «Twitter» reklāmas produktus, tādējādi palielinot reklāmas efektivitāti «Twitter» vidē.

«»Twitter» ir unikāls, jo tas ir publisks, un tam piemīt šī brīža aktualitāte. Zīmoliem tagad ir daudz lielākas iespējas sazināties ar esošajiem un potenciālajiem klientiem ar attiecīgajām interesēm, nosūtot tiem ziņu īstajā momentā,» komentē «Httpool» vadītāja Aljosa Dženko. «Sagaidām, ka uzņēmumi no jaunās sadarbības palielinās savas kopienas, informēs par lielāku auditoriju, palielinās lojalitāti un peļņu.»

Trīs no katriem pieciem cilvēkiem tviterī seko vismaz vienam zīmolam, savukārt 80% lietotāju tviterī ir aktīvi mobilo ierīču izmantotāji, nodrošinot reklāmdevējiem lielisku iespēju uzrunāt cilvēkus brīžos, kad piedāvātais saturs tiem ir visvairāk nepieciešams.

«Httpool» kā partneris sniegs iespējas zīmoliem piekļūt plašam «Twitter» produktu, pakalpojumu un atbalsta klāstam.

«Httpool» ir starptautisks daudz kanālu reklāmas tīkls un partneris mediju aģentūrām, kas meklē integrētus digitālās reklāmas risinājumus. «Httpool» piedāvā plašu reklāmas tīklu produktu klāstu un risinājumus gan mobilajās, gan datorierīcēs.

«Twitter» ir globāla platforma, kas izveidota publiskai sevis izpaušanai un komunikācijai esošajā brīdī. «Twitter» ir pieejams vairāk nekā 35 valodās, un tam ir vairāk nekā 288 miljoni aktīvo lietotāju mēnesī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu