Investējot € 10 000 eiro, darbu sāk fitnesa klubs sievietēm «FitCurves»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Investējot 10 000 eiro, Latvijā darbu sāk fitnesa, veselības un dzīvesstila klubs sievietēm «FitCurves», aģentūru LETA informē uzņēmuma SIA «FitCurves Latvia» līdzīpašnieki Ludmila un Valters Ģērmaņi.

Finanšu līdzekļi galvenokārt ieguldīti kluba iekārtošanā, reklāmā un dažādu materiālu tulkošanā, kā arī apmācībā, jo «FitCurves» Latvijā ir starptautiskā fitnesa un dzīvesstila kluba «Curves» franšīze Latvijā.

Ieguldītos līdzekļus plānots atpelnīt astoņu mēnešu līdz viena gada laikā.

Jaunais klubs sievietēm «FitCurves» atrodas Rīgā, Gunāra Astras ielā 2, tas izvietots vienā stāvā, un tā platība ir 180 kvadrātmetri. Darbību jaunais klubs sāka vakar, 27.aprīlī.

Ludmila un viņas vīrs Valters stāsta, ka pārrunas ar starptautiskā zīmola «Curves» franšīzes pārstāvjiem sākušās pirms astoņiem mēnešiem. Pārrunas notika ar pārstāvjiem no Ukrainas, kuriem iepriekš tika nodotas tiesības atvērt ASV franšīzes «Curves» klubus Baltijā.

Viena mēneša maksa par franšīzi ir 29 500 ASV dolāri (27 259 eiro), kas ir fiksēta sākuma kompleta summa.

Patlaban vairāk nekā desmit miljoni sieviešu vairāk nekā 80 pasaules valstīs ir kļuvušas par «Curves» klientēm. Savukārt pēdējo desmit gadu laikā ir atklāti ap 12 000 klubu visā pasaulē.

«FitCurves» savām klientēm Latvijā piedāvā kompleksu svara zaudēšanas un veselīga dzīvesveida uzturēšanas programmu, kas sastāv no trim elementiem: ekspres-fitnesa, uztura programmas un mērķtiecīga individuāla atbalsta.

Tieši šāda vispusīga pieeja palīdz sievietēm droši un efektīvi sasniegt augstus rezultātus svara zaudēšanā, veselības nostiprināšanā un vitalitātes veicināšanā.

Katrai klientei individuāli tiek noteikta treniņa dinamika un sirds slodzes līmenis, ņemot vērā viņas fizisko sagatavotību, veselības un vecuma īpatnības.

«Sievietes piesaistīs arī īpašā kluba atmosfēra, kur nebūs vīriešu, nebūs spoguļu un nebūs nepieciešams meikaps, viņām nevajadzēs kautrēties, ja augums nešķiet ideāls,» atzīmē uzņēmēji.

Viņi arī piebilst, ka turpmāk Rīgā plānots atvērt vairākus sieviešu klubus «FitCurves», taču patlaban vēl neatklāja, kad tas varētu notikt.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «FitCurves Latvia» dibināta šī gada 12.martā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5000 eiro. «FitCurves Latvia» vienādi uz pusēm pieder Ludmilai un Valteram Ģērmaņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu