Spridzināšanas draudi Rīgas lidostā ietekmē tūkstošiem cilvēku ceļojumu plānus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Spridzināšanas draudi pirmdienas rītā starptautiskajā lidostā «Rīga» ietekmējuši vairāku tūkstošu cilvēku ceļojumu plānus, a sacīja lidostas Komunikācijas vienības vadītāja Sarmīte Rinmane.

Lidostas darbība ir atsākusies, bet vērojamas nobīdes reisu ielidošanas un izlidošanas laikos. Paredzams, ka šāda situācija būs visu dienu.

Rinmane aicināja iedzīvotājus sekot līdzi lidojumu grafikam lidostas mājaslapā, kā arī vērsties pēc informācijas sociālajos tīklos vai uzziņu dienestā, zvanot uz telefona numuru 1817.

Lidostas pārstāve norādīja, ka attiecīgā situācija pirmdien ietekmējusi vairāk nekā 40 reisu - gan ielidojošos, gan izlidojošos. Reisi tika novirzīti uz rezerves lidostām – Tallinu, Viļņu, Sanktpēterburgu.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka pirmdien ap plkst.7 saņemts zvans par spridzināšanas draudiem lidostā. Tādējādi lidostas darbība bija apturēta, un ielidojošie reisi novirzīti uz tuvākajiem lidlaukiem.

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais aviācijas mezgls Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu