Lidosta «Rīga» pakāpeniski atsāk darbu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Lidostas «Rīga» darbinieki ir atgriezušies savās darba vietās un pakāpeniski sāk pasažieru apkalpošanu, TVNET informēja lidostas pārstāve Karīna Kaufelde. Plānots, ka lidosta ierasto darbību atsāks tuvākajā laikā.

Saņemtā draudu zvana dēļ tika ietekmēti 20 reisi - gan ielidojošie, gan izlidojošie.

Lidosta «Rīga» atsākusi pasažieru apkalpošanu, tomēr ikdienas režīmu plānots atjaunot tuvākajā laikā, informēja lidostā.

Lidsabiedrībā «airBaltic» savukārt informē, ka,

lai arī lidosta darbību atsākusi, ir paredzamas rindas un reisu kavēšanās.
Šobrīd kavējas ielidojošie un izlidojošie reisi.

Pasažierus lidosta «Rīga» aicina izturēties ar sapratni un sekot līdzi aktuālajai informācijai lidostas mājaslapā www.riga-airport.com, savā izvēlētajā aviokompānijā vai zvanot uz lidostas uzziņu dienestu 1817 (maksas zvans).

Kā ziņots, šorīt plkst. 7 saņemta informācija par sprādzienbīstamu priekšmetu. Spridzināšanas draudu dēļ uz laiku apturēta lidostas darbība - evakuēti cilvēki, ielidojošie reisi novirzīti uz alternatīvām lidostām, bet izejošie reisi - atcelti.

Lidostas darbība tika apturēta no plkst. 7.30 līdz 8.55, veicot cilvēku evakuāciju.

Vairāki ielidojošie «airBaltic» reisi tika novirzīti uz Tallinas un Viļņas lidostu, savukārt divi izlidojošie reisi tika atcelti.

Valsts policijā sākts kriminālprocess un tiek meklēts zvanītājs. Arī Drošības policijā par notikušo ir sākta pārbaude, taču plašākus komentārus šīs iestādes pārstāvji atturējās sniegt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu