VID anulējis alkohola tirdzniecības licenci Kaņepes Kultūras centram

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) anulējis alkohola tirdzniecības licenci Kaņepes Kultūras centram, liecina centra paziņojums vietnē «facebook».

VID alkohola tirdzniecības licenci Kaņepes Kultūras centram atņēmis, sākot ar 23.aprīli.

Paziņojumā teikts, ka VID licenci anulējis neskatoties uz to, ka pret Kaņepes Kultūras centru sāktās lietas izskatīšana bija paredzēta novembrī. Kā norādīts paziņojumā, «pagājušā gada laikā

Kaņepes Kultūras centra darbinieki divas reizes ir kļūdījušies un pārdevuši alkoholu nepilngadīgām, 17 gadus vecām personām,»

lai gan veikta skrupuloza dokumentu pārbaude gan bārā, gan pie ieejas lielākajos pasākumos.

«Vienu reizi pircējs bija gara auguma puisis ar bārdu, kurš izskatījās pēc trīsdesmitgadnieka, otrreiz tā bijusi izskatīga meitene, kura acīmredzot savaldzinājusi bārmeni,» teikts ierakstā «facebook».

Kā teikts paziņojumā, nepilngadīgi «aģenti» centru pēdējā mēneša laikā apmeklējuši septiņas reizes, tomēr tā kā centru katru mēnesi apmeklējot no 15 000 līdz 20 000 apmeklētāju, tad «cilvēciskas kļūdas faktors ir vērā ņemams».

Centrs gan prognozē, ka alkohola tirdzniecības licences anulēšana neaizēnos viņu gaidāmās dzimšanas dienas svinības un Kaņepes Kultūras centra festivāls notiks kā paredzēts, tomēr, iespējams, lai kompensētu pasākuma izmaksas, tiks lūgta «simboliska» ieejas maksa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu