«Coca-Cola HBC» joprojām apsver rūpnīcas celtniecības iespējas Ropažos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Grieķijas kompānija «Coca-Cola Hellenic Bottling Company» («Coca-Cola HBC»), kas nodarbojas ar «The Coca-Cola Company» produkcijas pildīšanu, turpina apsvērt iespējas celt rūpnīcu Ropažu novada Silakrogā, aģentūrai BNS teica «Coca -Cola HBC Latvia» sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Dricka.

«Uzņēmuma investīciju plāni Baltijas tirgū regulāri tiek analizēti balstoties uz vispārējo ekonomikas situāciju Eiropā un paredzamajām tendencēm ilgtermiņā. Projekts, kas paredz jaunas rūpnīcas celtniecību Ropažos, joprojām tiek izvērtēts un pārskatīts,» sacīja Dricka.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka «Coca-Cola HBC» jau 2010.gadā ziņoja par plāniem Latvijā veidot dzērienu pildīšanas ražotni.

«Coca-Cola HCB Latvia» 2013.gadā strādāja ar 29,573 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10% vairāk nekā 2012.gadā, bet uzņēmuma peļņa samazinājās vairākkārt un bija 14,9 tūkstoši eiro, liecina «Lursoft» datubāzē publicētā informācija. Savukārt uzņēmuma finanšu dati par 2014.gadu vēl nav publiskoti.

«Coca-Cola HCB Latvia» nodarbojas ar gāzēto un negāzēto bezalkoholisko dzērienu tirdzniecību. Uzņēmums ir dibināts 1992.gadā un tas pieder Igaunijas kompānijai «Aktsiaselts Coca - Cola HBC Eesti».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu