«Baltcom» sācis zīmola maiņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Telekomunikāciju uzņēmums SIA «Baltcom TV» («Baltcom») sācis zīmola maiņu, informēja uzņēmuma pārstāvji. Lēmums par uzņēmuma zīmola maiņu esot cieši saistīts ar pārmaiņām uzņēmumā, šo gadu sākot ar jaunu vadības komandu.

Kā skaidro uzņēmumā, jaunais logotips saglabā līdzību ar iepriekšējo, tā ilustrējot uzņēmuma līdzšinējos sasniegumus un pieredzi, taču tam ir daudz dinamiskāka krāsa un vienkāršāks dizains - «o» burtā ir integrēts burts «b», kurš veido ikonu. Tāpat jaunā elektrozilā krāsa esot īpaši izvēlēta - tā ir mūsdienīga, enerģiska un dinamiska.

Kā ziņots, telekomunikāciju uzņēmumā «Baltcom» darbu ir sākusi jauna vadības komanda. Izmaiņas uzņēmuma vadībā notikušas šī gada 9.martā, kad par «Baltcom» valdes priekšsēdētāju kļuva Nikolā Buasēns, nomainot līdzšinējo valdes priekšsēdētāju Andrašu Pilleru, kurš šajā amatā darbojās kopš 2014.gada 27.oktobra. Tāpat uzņēmuma valdē darbu sākusi valdes locekle Viktorija Meikšāne.

Buasēns norāda, ka «Baltcom» turpinās investēt nozarē, tādējādi nodrošinot telekomunikāciju inovācijas Latvijā. «Mūsu prioritātes ir divas: interaktīvās televīzijas attīstīšana un optiskā interneta tīkla paplašināšana. Mēs vēlamies nodrošināt klientiem nākamās paaudzes telekomunikāciju pakalpojumus par saprātīgu cenu kombinācijā ar izcilu klientu apkalpošanu.» Viktorija Meikšāne atzīst, ka ir svarīgi arī turpmāk nodrošināt «Baltcom» darbību, lai klientiem varētu piedāvāt kvalitatīvus pakalpojumus par konkurētspējīgu cenu.

Šīs izmaiņas «Baltcom» valdē attiecas arī uz «Baltcom» piederošo telekomunikāciju un kabeļtelevīzijas uzņēmumu SIA «Izzi Com», kura valdē Buasēns un Meikšāne sāka darbu 12.martā, kā arī uz uzņēmumu SIA «Izzi», kura valdē Buasēns un Meikšāne darbu sāka 17.martā.

Buasēnam ir vairāk nekā 17 gadu pieredze telekomunikāciju nozarē Centrāleiropā un Austrumeiropā, kā arī nozīmīga privāta kapitāla investīciju un korporatīvo finanšu un uzņēmumu vadības pieredze. 2007.gadā Čehijā viņš izveidoja telekomunikāciju uzņēmumu «BKS Partners/Nej TV» un līdz šim bija tā vadītājs. Pirms tam Buasēns Čehijā izveidojis un vadījis telekomunikāciju uzņēmumu «Net4Net», strādājis Francijā un Polijā «Vivendi Universal Group». Savukārt Meikšāne ir pieredzējusi finanšu un korporatīvās attīstības vadītāja ar gandrīz desmit gadu pieredzi. Meikšāne ir bijusi Latvijas Garantiju aģentūras valdes locekle, «Parex» bankas korporatīvās pārvaldes direktore un «Lattelecom» korporatīvās attīstības vadītāja, kā arī «Ernst&Young Baltics» audita projektu vadītāja.

SIA «Baltcom TV» dibināta 1991.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 28 910 899 eiro. «Baltcom TV» īpašnieki ir «RPAX One» S.A. un VAS «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs». Uzņēmuma apgrozījums 2013.gadā bijis 15,3 miljoni eiro, bet peļņa pieaugusi gandrīz par 6%, sasniedzot vairāk nekā vienu miljonu eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu