Palielināsies «Rīgas satiksmes» apsaimniekoto autostāvvietu tarifi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

No trešdienas palielinās pašvaldības sabiedriskā transporta uzņēmuma «Rīgas satiksme» apsaimniekoto autostāvvietu tarifi.

«Rīgas satiksmes» valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens žurnālistiem iepriekš norādīja, ka autostāvvietu tarifu palielinājums ir saistīts ar izmaiņām sabiedriskā transporta biļešu cenās no februāra. «Tā kā šis ir jautājums par «Rīgas satiksmes» organizāciju, kuras viens no segmentiem ir autostāvvietu apsaimniekošana, dabīgi jūs saprotat, ka notiks kaut kāds izmaiņas braukšanas paradumos. Lai arī šo visu procesu mēs varētu kontrolēt, mēs plānojam, ka no 1.aprīļa mainīsies gan autostāvvietu zonējums, gan tarifi,» klāstīja Bemhens.

Kā zināms, no 1. februāra brauciena maksa Rīgas sabiedriskajā transportā tika pacelta līdz 1,15 eiro iepriekšējo 0,6 eiro vietā, jo Rīgas domei neesot izdevies vienoties ar valdību par galvaspilsētas sabiedriskā transporta finansēšanu.

Rīgas pašvaldības autostāvvietas apsaimnieko domei piederošais pilsētas sabiedriskā transporta uzņēmums «Rīgas satiksme». Uzņēmums nodrošina Rīgā pasažieru pārvadājumus ar autobusiem, tramvajiem un trolejbusiem. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu