Minerālmateriālu ražotājs «Saulkalne S» jaunā ražotnē investē € 1,5 miljonus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: saulkalne.lv

Minerālmateriālu ražošanas uzņēmums «Saulkalne S» šogad atklās jaunu smilšu apstrādes ražotni, kuras jaudas ļaus apmierināt augošo pieprasījumu pēc žāvētām frakcionētām smiltīm, pavēstīja uzņēmuma preses pārstāve Ilze Lapiņa.

Viņa norādīja, ka jaunās ražotnes izveidē kopumā investēti 1,5 miljoni eiro.

Uzņēmuma prezidents Juris Seilis atzīmēja, ka ir investēts biznesa attīstībā, lai būtiski palielinātu ražošanas jaudu, paplašinātu eksporta produktu klāstu un sekotu tehnoloģiskajiem jauninājumiem, lai pielāgotu saražoto produkciju atbilstoši standartiem. «Mūsu nozarē būtiski ir ne tikai izpildīt pieprasījumu un palielināt ražošanas apjomus. Vēlamies saviem klientiem nodrošināt augstākās kvalitātes produktus, kas iegūti izmantojot modernākās tehnoloģijas,» skaidroja Seilis.

Pēc viņa klāstītā, modernizētais tehnoloģiskais process nodrošinās specifiskas smilšu kvalitātes prasības, kas uzņēmumam ļaus palielināt konkurētspēju eksporta tirgos. Paredzēts, ka jaunās tehnoloģiskās līnijas paātrinās un vienkāršos arī preču iepakošanas procesus.

2014.gadā «Saulkalne S» koncerns, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar 6,187 miljonu eiro apgrozījumu.

«Saulkalne S» grupas saražotie materiāli tiek izmantoti dažādām nozarēm, piemēram, ceļu būvei, sauso būvniecības maisījumu ražošanai, būvniecībā, metalurģijā, metālapstrādē,lauksaimniecībā (augsnes kaļķošanai un kūdras substrātiem) un arī kā sastādvdaļa lopbarībā. Uzņēmums izejvielas iegūst piecos karjeros. «Saulkalne S» pieder septiņām privātpersonām, liecina datubāzes «Lursoft» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu