Benzīna cena Viļņā turpina sarukt, Tallinā aug, bet Rīgā nemainās

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bijušas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Ja Viļņā 95.markas benzīna cena turpinājusi kristies, tad Tallinā tā kāpusi, bet Rīgā nav mainījusies, liecina aģentūras BNS biznesa informācijas portāla BBS apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Rīgā, seko Viļņa, bet lētākais benzīns arī šonedēļ nopērkams Tallinā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām arī šajā nedēļā ir Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Piektdien Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena bija 1,174 eiro litrā, kas ir tikpat, cik pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 0,9% un bija 1,144 eiro litrā.

Viļņā 95.benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien bija 1,172 eiro litrā, kas ir par 1,4% mazāk nekā iepriekšējās nedēļas beigās. Dīzeļdegvielas cena Lietuvas galvaspilsētā, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, ir samazinājusies par 2% - līdz 1,095 eiro par litru.

Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena piektdien bija 1,17 eiro par litru, kas ir 1,3% vairāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena Tallinā sarukusi par 2,6% un bija 1,145 eiro par litru.

Autogāzes cena ne Tallinā, ne Viļņā, ne Rīgā šonedēļ nav mainījusies un bija attiecīgi 0,549 eiro, 0,537 eiro un 0,58 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu