Sporta kompleksu Siguldā par 8,3 miljoniem eiro būvēs «S.J.U.C.»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: projekta skice

Sporta kompleksa projektēšanu un būvniecību Ata Kronvalda ielā 7, Siguldā, par 8,3 miljoniem eiro veiks personu apvienība «S.J.U.C.», liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Tajā teikts, ka attiecīgajā Siguldas novada domes konkursā četru pretendentu starpā par uzvarētāju atzīta personu apvienība «S.J.U.C.» ar līgumcenu 8,3 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa. «S.J.U.C.» ir paredzēti apakšuzņēmuma līgumi ar trešajām personām par līgumcenu 290 tūkstošu eiro apmērā.

Jau ziņots, ka

Siguldas sporta kompleksā plānots izbūvēt vieglatlētikas sektoru ar 100 metru skrejceļu, smagatlētikas zāli, fitnesa zāli, sporta spēļu zāli un peldbaseinu

(četru celiņu 25 metru peldbaseins un bērnu peldbaseins).

Būvniecības iecere paredz ēkas pirmajā stāvā izvietot galveno ieejas mezglu, sporta zāli, baseinu ar rekreācijas zonu, bet otrajā stāvā - vieglatlētikas sektoru un fitnesa zonu. Ēkā paredzēts savienojums - slēgta pāreja - ar blakus esošo Siguldas pilsētas vidusskolas ēku, tāpat paredzēts savienojums ar blakus esošo vieglatlētikas stadionu.

Pašvaldības mājaslapā norādīts, ka ēka projektēta, respektējot Siguldas pilsētas kā veselīgas dzīves vides vērtību, ievērojot Latvijas būvnormatīvu prasības, kā arī nodrošinot ērtu piekļuvi tai ar sabiedrisko un privāto transportētu. Autostāvvietas, gājēju un velosipēdistu celiņi teritorijā plānoti brīvas formas, lai maksimāli saglabātu dabas klātbūtnes sajūtu.

Ar konkursa uzvarētāju paredzēts slēgt divus līgumus - par projektēšanu un būvniecību.

Projektēšanai atvēlēti pieci mēneši, bet būvniecībai - gads.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu