VID plāno iegādāties mobilos tālruņus un planšetdatorus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Valsts ieņēmumu dienests (VID) plāno iegādāties mobilos tālruņus un planšetdatorus, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Vispārīgā vienošanās ar iepirkuma uzvarētāju tiks slēgta uz trim gadiem vai līdz brīdim, kad kopējā vispārīgās vienošanās ietvaros noteiktā līgumcena sasniegs 41 999 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa - atkarībā no tā, kurš no nosacījumiem iestāsies pirmais.

Piedāvājumus iepirkumā var iesniegt līdz 30.marta plkst.11.

Iepērkamo mobilo tālruņu specifikācijas ir visdažādākās - sākot no tādiem, kuriem nav izvirzītas nekādas minimālās tehniskās prasības un kuriem nav jābūt skārienjutīgam ekrānam, un beidzot ar tālruņiem, kuriem ir vismaz 8 GB iebūvētā atmiņa un 4,5 collu vai lielāks displejs.

Iepirkuma pretendenti VID var piedāvāt tālruņus un planšetdatorus, kuri darbojas ar «Android 4.4», «iOS» un «Windows Phone 8» operētājsistēmām vai jaunākām. Tāpat pretendentam jābūt spējīgam piegādāt arī dažādus aksesuārus, piemēram, maciņus u.tml.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu