Elektronisko maksājumu pakalpojumu sniedzējs centīsies paplašināties arī ES

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzņēmums BalticPay Corporation 2015.gadā kā galveno mērķi ir izvirzījis kļūt par Latvijā pirmo licencēto elektronisko maksājumu pakalpojumu sniedzēju Latvijā, kas ļautu kompānijai ievērojami paplašināt sniegto pakalpojumu ģeogrāfiju, sniedzot pakalpojumus Eiropas Savienības teritorijā.

«Licences un atļaujas darbībai visā Eiropas Savienības teritorijā iegūšana dotu mums iespēju sadarboties ar tirgotājiem un norēķinu pakalpojumu sniedzējiem no 28 valstīm. Ļoti būtiski ir tas, ka mums tādējādi parādītos iespēja jau esošo sadarbību ar uzņēmumiem Latvijā eksportēt uz citām ES valībvalstīm, kurās darbojas mūsu klienti,» norāda SIA BalticPay Corporation valdes loceklis un izpilddirektors Dairis Krūmiņš.

«Šogad arī aktīvi turpināsim darbu pie klientu bāzes paplašināšanas un pagājušajā gadā izstrādātā produkta – CallShop – pilnveidošanas un attīstīšanas,» piebilst D.Krūmiņš.

CallShop ir risinājums telefontirdzniecības pakalpojumu nodrošināšanai un vienkāršotai izveidotā pasūtījuma apmaksai gala klientam – pēc telefonsarunas laikā noformēta pasūtījuma klients saņem e-pastu, kurā iespējams redzēt pasūtīto pakalpojumu vai preci, apstiprināt to un izvēlēties apmaksas veidu, kā arī veikt norēķinu.

D.Krūmiņš, kurš pirms tam ieņēma vadošus amatus VAS Latvijas Pasts un AS Latvijas pasta banka, pievienojās kompānijai BalticPay Corporation 2014.gada vidū.

BalticPay Corporation ir maksājumu iestāde, kas reģistrēta Latvijas Finanšu un kapitāla tirgus komisijā. Uzņēmums dibināts 2012.gada vasarā un ir ātri augošs maksājumu pakalpojumu tirgus spēlētājs. Kompānija piedāvā plašas sadarbības iespējas iecienītāko norēķinu veidiem, kā starptautiskās un vietējās kredītkartes un debetkartes, SEPA tiešais debets, Latvijas un Eiropas bank-linki, citi bankas pārvedumi, e-maciņi un priekšapmaksas veidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu