Latvijas Banka mainīs jumtu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Banka iepirkumā meklē būvdarbu veicēju, kas nodrošinātu Latvijas Bankas centrālās ēkas K.Valdemāra ielā 2A jumta rekonstrukcijas darbus, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Rekonstrukcija plānota, mainot jumta segumu un veicot vairākus citus uzlabojumus, piemēram, energoefektivitātes jomā.

Būvdarbu veikšana paredz jumta siltināšanu, esošā jumta seguma demontāžu un jauna gludā metāla lokšņu jumta seguma ar dubulto ieloku izbūvi, atsevišķu jumta logu pārbūvi, jumta stāva telpu apdares atjaunošanu un remontu, drošības sistēmu iekārtu un vājstrāvas kabeļtīklu demontāžu un uzstādīšanu.

Piedāvājumi un pieteikumi konkursam iesniedzami līdz 24.martam.

«Ceram, ka darbi tiks sākti šā gada vidū, pilnvērtīgi izmantojot vasaras un rudens sezonu, ziemā rēķināmies ar pārtraukumu, tostarp lai nesadārdzinātu darbus, bet

rekonstrukcijas pabeigšana iecerēta jau nākamgad celtniecības sezonā - līdz 2016.gada rudenim,»

aģentūrai LETA sacīja Latvijas Bankas preses sekretārs Jānis Silakalns.

Viņš piebilda, ka šādiem iepirkumiem paredzamo līguma summu Latvijas Banka nenorāda, lai veicinātu pretendentu konkurenci un saņemtu pēc iespējas izdevīgākus piedāvājumus.

Saskaņā ar konkursa nolikumu tiks izvēlēts saimnieciski visizdevīgākais piedāvājums, vērtējot pretendentu piedāvāto līgumcenu un piedāvāto jumta seguma garantijas laiku.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu