EM valsts sekretāra vietnieka amatā stājies Raimonds Aleksejenko

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kopš vakardienas, 25.februāra, Ekonomikas ministrijas (EM) valsts sekretāra vietnieka amatā stājies Raimonds Aleksejenko, informēja ministrijā.

Aleksejenko tiešā pakļautībā būs trīs EM departamenti - Eiropas Savienības (ES) fondu ieviešanas departaments, Uzņēmējdarbības konkurētspējas departaments un Tautsaimniecības struktūrpolitikas departaments.

Vienlaikus Aleksejenko būs atbildīgā amatpersona par darba organizāciju trīs EM padotībā esošajās iestādēs - Tūrisma attīstības valsts aģentūrā, Centrālajā statistikas pārvaldē un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā (LIAA).

Pēdējos septiņus gadus Aleksejenko strādājis LIAA, pildot Programmu sadarbības iestādes vadītāja un Programmu vadības nodaļas vadītāja pienākumus.

Laika posmā no 1999. gada līdz 2007. gadam Aleksejenko strādājis dažādos amatos EM, tostarp vadījis Rūpniecības departamentu un Investīciju un finanšu departamentu. Aleksejenko ir arī iepriekšējā darba pieredze privātajā sektorā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu