«Latvenergo» klientiem būs pieejams momentrēķins

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

No piektdienas, 27.februāra, Latvijas energoapgādes kompānijas «Latvenergo» klientiem, kuri izvēlējušies norēķināties pēc faktiskā patēriņa, nododot skaitītāju rādījumus, būs pieejams momentrēķins, trešdien Saeimas Pieprasījuma komisijas sēdē sacīja «Latvenergo» valdes loceklis un komercdirektors Uldis Bariss.

Viņš norādīja, ka «Latvenergo» ir izveidojis momentrēķinu tiem klientiem, kuri ir pieraduši pie iepriekšējās kārtības, ievadot skaitītāju rādījumus uzņēmuma mājaslapā un nekavējoties saņemot rēķinu.

«To nevar izmanot mainīgās cenas klienti,»

piebilda Bariss, skaidrojot, ka mainīgās cenas aprēķināšanas process ir sarežģītāks un rēķinu nevar izveidot momentā.

«Mēs esam spējuši informācijas sistēmā savietot sadales sistēmas operatora «Sadales tīkls» norēķinu sistēmu ar mūsu norēķinu sistēmu, tā lai tie klienti, kuri nodod skaitītāju rādījumus un kuru izvēlētais tarifs ir vienkāršs, šo momentrēķinu varētu dabūt,» teica Bariss.

«Latvenergo» ir Latvijas valstij piederošs energoapgādes komersants, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz telekomunikāciju un informācijas tehnoloģiju pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu