Krievija aizliedz Ukrainā ražotas sāls ievešanu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Krievijas patērētāju tiesību aizsardzības dienests «Rospotrebnadzor» no pirmdienas ir aizliedzis ievest Ukrainas valsts uzņēmuma «Artemsoļ» ražotu pārtikas sāli, teikts paziņojumā šā dienesta interneta vietnē.

«Rospotrebnadzor» paziņoja, ka attiecīga informācija ir nosūtīta Federālajam muitas dienestam un «Rospotrebnadzor» pārvaldēm atsevišķos Krievijas Federācijas subjektos.

Paziņojumā teikts, ka «Rospotrebnadzor» no pērnā gada novembra pastiprinājis «Artemsoļ» pārtikas sāls kontroli robežkontroles punktos un mazumtirdzniecībā sakarā ar konstatētu šā produkta neatbilstību prasībām, kas attiecas uz piemaisījumu un joda saturu un organoleptiskiem rādītājiem..

Veiktās pārbaudēs konstatēts, ka «Artemsoļ» pārkāpis Krievijā pastāvošās likumdošanas prasības, paziņoja . Krievijas patērētāju tiesību aizsardzības dienests.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu