Lidosta «Rīga» SAS īpašus nosacījumus nav piedāvājusi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskā lidosta «Rīga» skandināvu aviokompānijai «Scandinavian Airlines» (SAS) īpašus nosacījumus, tai atgriežoties Rīgā, nav piedāvājusi, norādīja lidostā.

Komentējot SAS atgriešanās iemeslus, tiek norādīts, ka lidosta regulāri esot sazinājusies arī ar šo pārvadātāju, tāpat kā ar daudziem citiem, un pārrunājusi iespējamo lidojumu sākšanu uz Rīgu.

«Lidsabiedrība ir izvērtējusi esošo tirgus situāciju un nolēmusi atsākt lidojumus pati. Līdz šim SAS pārstāvniecību lidostā «Rīga» nodrošinājusi sadarbība ar «airBaltic«», informē lidostā.

Kā ziņots, SAS atgriežas Latvijā un 29.martā sāk tiešos reisus no Rīgas uz Stokholmu, aģentūru LETA informēja lidsabiedrībā. Starp šīm divām pilsētām SAS nodrošinās līdz 18 lidojumiem nedēļā - trīs ikdienas reisus darba dienās un brīvdienās līdz diviem izejošajiem reisiem dienā.

Jaunā reisa atklāšana starp Rīgu un Stokholmu atzīmē SAS atgriešanos Latvijā pēc gandrīz septiņu gadu pārtraukuma: iepriekšējā SAS lidmašīna no Latvijas pacēlās 2008.gada jūlijā.

SAS dibināta 1946.gadā un ir «Star Alliance» dalībniece - kopā ar 27 partneriem, SAS piedāvā savienojumus ar 1300 galamērķiem 193 pasaules valstīs.

Uz Stokholmas Arlandas lidostu no Rīgas lidojumus nodrošina arī Latvijas nacionālā lidsabiedrība «airBaltic», piedāvājot līdz pat trim lidojumiem dienā. Pirms gada lidojumus uz Stokholmas Skavstas lidostu pārtrauca zemo cenu lidsabiedrība «Ryanair». Savukārt no 1.marta lidojumus trīs reizes nedēļā nodrošinās «Norwegian».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu