Izsolē pārdos «Rīgas kinostudijas» telpas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Janvāra beigās paredzēts pārdot izsolē AS «Rīgas kinostudija» piederošas telpas, kuru novērtējums ir vairāk nekā divi miljoni eiro, liecina zvērināta tiesu izpildītāja Jura Gehtmana paziņojums.

Izsolē paredzēts pārdot nekustamo īpašumu Šmerļa ielā 3, Rīgā, kas sastāv no ekspluatācijā nodotas nedzīvojamo telpu ēkas ar telpu kopējo platību 16 168,60 kvadrātmetri.

Pārdodamā nekustamā īpašuma novērtējums ir 2 114 000 eiro. Piedzinējs - AS «SEB banka».

Izsole notiks 2015.gada 27.janvārī plkst.11, Tērbatas ielā 53-8. Izsoles cena nav apliekama ar pievienotās vērtības nodokli.

Ar «Rīgas kinostudijas» pārstāvjiem aģentūrai LETA pagaidām nav izdevies sazināties.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa augustā izbeidza tiesvedību lietā, kurā AS «Rīgas kinostudija» cēlusi prasību pret saviem kreditoriem un bijušajiem zemes īpašniekiem strīdā par nomas līgumu un parāda piedziņu 250 000 latu (355 718 eiro) apmērā. Kā pastāstīja tiesas preses pārstāve Inta Šaboha, prasītājs atteicies no prasības pilnā apmērā.

Kā ziņots, pērn augustā apgabaltiesa apturēja tiesvedību šajā strīdā pēc pušu lūguma, jo to starpā esot iespējams izlīgums, taču vēlāk tā tika atjaunota. «Rīgas kinostudijas» strīdi par zemes nomu ilgst jau gadiem.

«Rigas kinostudija» 2012.gadā strādāja ar 197 402 eiro apgrozījumu un cieta 263 612 eiro zaudējumus, liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu