EY balva kā labākajam finanšu padomdevējam Centrāleiropā un Austrumeiropā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Revīzijas, nodokļu, darījumu un konsultāciju pakalpojumu sniedzējas EY darījumu konsultāciju departaments saņēmis «Mergermarket» «M&A Awards» augstākās balvas kā gada labākā grāmatvedības kompānija un kā labākais finanšu padomdevējs Centrāleiropā un Austrumeiropā, informē EY.

«Mergermarket» ir neatkarīgs uzņēmumu pirkšanas un pārdošanas darījumu tirgus izpētes un informācijas apkopošanas centrs, kura ikgadējās balvas ir prestižākās Eiropas uzņēmumu kapitāla darījumu tirgū.

Saskaņā ar «Mergermarket» datiem šī gada laikā EY darījumu konsultāciju departaments, ieskaitot Latviju, ir sniedzis atbalstu 390 uzņēmumu pirkšanas un pārdošanas darījumiem, kas EY ierindo pirmajā vietā pēc darījumu skaita un to finanšu apjoma. Prestižo balvu kā gada grāmatvedības kompānija EY saņēmusi ceturto reizi piecu gadu laikā.

«Mēs redzam, ka uzņēmumu kapitāla darījumu īstenošanas jomā Latvijas uzņēmēji nebūt neatpaliek no Rietumu kompānijām un labākās zināšanas un atbalsts, kas ir korporatīvo finanšu jomā pasaulē ir pieejams arī Latvijas uzņēmējiem. «Mergermarket» «M&A Awards» apbalvojumi ir būtiska atzinība EY ekspertīzei un, kas īpaši nozīmīgi, mūsu klientu apkalpošanas augstajiem standartiem, kurus mēs turpināsim stiprināt, lai palīdzētu Latvijas uzņēmējiem un valsts institūcijām īstenot savus finanšu mērķus,» paziņojumā medijiem norāda EY partneris un EY darījumu konsultāciju virziena vadītājs Baltijā Guntars Krols.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu