«Lauma Lingerie» atver pirmo franšīzes veikalu Āfrikā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Turpinot straujo paplašināšanos, veļas ražotāja AS «Lauma Lingerie» atklāja pirmo franšīzi Āfrikā, Ugandas galvaspilsētā Kampalā, informēja uzņēmumā.

Jaunais un 58 kvadrātmetrus plašais veikals atrodas Kampalas «Nakumatt Oasis» iepirkšanās centrā. Tas atklāts 22.novembrī.

«Lauma Lingerie» valdes priekšsēdētāja Linda Matisone atzīmē, ka šis ir pirmais veikals Āfrikā, bet ceturtais franšīzes veikals ārpus Eiropas. Tāpat pavisam nesen, septembrī, tika atvērts pirmais «Lauma Lingerie» veikals Mongolijā. Līdz šim divi «Lauma Lingerie» veikali darbojās Albānijā.

Patlaban zīmolu «Lauma Lingerie» un «Laumelle»

produkcija ir nopērkama vairāk nekā 20 pasaules valstīs 54 «Lauma Lingerie» veikalos,

no tiem 20 atrodas Latvijā. Akciju sabiedrība turpinās franšīzes tīkla attīstību un piedāvājuma klāsta paplašināšanu, veicot pārrunas ar citu reģionu pārstāvjiem un ieguldot līdzekļus tendenču izpētē un dizaina izstrādē.

Kā ziņots, «Lauma Lingerie» apgrozījums 2013.gadā sasniedza 10,24 miljonus eiro, kas ir par 25,6% vairāk nekā 2012.gadā, apgrozījums bija 8,16 miljoni eiro, informē uzņēmumā.

«Lauma Lingerie» apgrozījums 2012.gadā bija 8,15 miljoni eiro, kas ir par 8,2% vairāk nekā 2011.gadā, kad apgrozījums bija 7,54 miljoni eiro. Uzņēmuma peļņa 2012.gadā bija 264 227 eiro, kas ir divreiz mazāk nekā 2011.gadā, kad peļņa bija 572 838 eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

AS «Lauma Lingerie» dibināta 2005.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 35 571 eiro (25 000 latu). «Lauma Lingerie» ir 100% AS «Silvano Fashion Group» meitasuzņēmums. «Silvano Fashion Group» ir starptautisks veļas ražošanas un mazumtirdzniecības uzņēmums, kura akcijas kotē Tallinas un Varšavas fondu biržās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu