VID brīdina par rindām uz Latvijas-Krievijas robežas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: GATIS DIEZIŅŠ / LETA

Patlaban būtiski palielinās robežšķērsošanas laiks uz Latvijas-Krievijas valsts robežas muitas kontroles punktos Terehova-Burački un Grebņeva-Ubiļinka, tāpēc Valsts ieņēmumu dienests (VID) aicina autopārvadātājus izvēlēties citus preču pārvadāšanas maršrutus uz Krieviju, informē VID.

Saskaņā ar VID Muitas pārvaldes rīcībā esošo informāciju Krievijas pusē tiek īstenoti pastiprināti kontroles pasākumi, tādēļ virzienā uz Krieviju sāk veidoties smago transporta līdzekļu rindas.

Lai auto pārvadātājiem nebūtu jāpavada laiks, stāvot rindās uz Latvijas-Krievijas robežas, VID Muitas pārvalde un Valsts robežsardze lūdz izvēlēties citus preču pārvadāšanas maršrutus.

Aktuālā informācija par rindām uz Latvijas-Krievijas un Latvijas-Baltkrievijas robežas ir pieejama VID mājaslapas sadaļā «Muita»/«Muitas kontroles un robežkontroles punkti», kā arī Valsts robežsardzes mājaslapas sadaļā «Automašīnu rindas līdz valsts robežai».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu