«Rimi» visas cenas latos nomainījis; «Maxima» un «Elvi» vēl nē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

RĪGA, Nov 23, - Mazumtirgotājs «Rimi Latvia» visas cenu zīmes latos likvidējis, savukārt «Maxima Latvija» un «Elvi Latvija» cenu zīmju noņemšanu plāno pabeigt līdz šā gada beigām, pastāstīja aptaujātie tirgotāju pārstāvji.

«Rimi Latvia» vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Valnere teica, ka veikalos «Rimi» patlaban visās cenu zīmēs vērtība ir norādīta tikai eiro.

Savukārt «Maxima Latvija» Komunikācijas vadītājs Jānis Beseris aģentūrai BNS norādīja, ka veikalos «Maxima» daļa cenu zīmju latos ir noņemtas, bet pārējās plānots likvidēt līdz šā gada beigām. «Daļa [cenu zīmju] ir noņemtas, bet ne visas. Tā kā nākamgad Lietuva plāno pāriet uz eiro un mums ir kopēja cenu zīmju sistēma ar Lietuvas «Maxima», maliet pagaidām viņus, lai kopējā sistēmā vienlaicīgi varētu nomainīt visas cenu zīmes uz eiro,» teica Beseris.

«Elvi Latvija» komercdirektore Laila Vārtukapteine aģentūrai BNS teica, ka cenu zīmes, kurās vērtība norādīta tikai eiro, ir uzstādītas gandrīz visos veikalos «Elvi». «Kopumā palika tikai daži veikali «Elvi», kur cenu zīmes tiks nomainītas tuvākajā laikā,» norādīja Vārtukapteine, piebilstot, ka līdz šā gada beigām visos «Elvi» veikalos Latvijā cenu zīmēs vērtība būs atspoguļota tikai eiro.

Latvija par 18.eiro zonas valsti kļuva šā gada 1.janvārī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu