Tipiskākais īpašuma pircējs - mazā vai vidējā biznesa īpašnieks no Krievijas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tipiskākais nekustamā īpašuma pircējs Latvijā, kas īpašumu iegādājas, lai saņemtu termiņuzturēšanās atļauju, ir mazā vai vidējā biznesa īpašnieks no Krievijas, intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam «Baltic Business Service» teica starptautiskās nekustamo īpašumu kompānijas «Baltic Sotheby's International Realty» («Sotheby's») valdes priekšsēdētājs Vestards Rozenbergs.

«Pirms kāda laika mēs arī veidojām šo tipiskā pircēja portretu un pamatā tas ir Krievijas mazā vai vidējā biznesa īpašnieks vai arī kāda lielāka biznesa «top» menedžeris. Mazākā mērā bija pārstāvēti valsts vai pašvaldību ierēdņi,» norādīja Rozenbergs.

Savukārt bažas, ka Rīgas un Krievijas īpašumus izpērk krievu oligarhi nav pamatotas. «Mēs nevaram konkurēt ar pasaules metropolēm un slaveniem kūrortiem,» atzina «Sotheby's» valdes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu