«airBaltic» atzīta par punktuālāko zemo cenu aviokompāniju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» oktobrī sasniegusi augstāko ielidošanas punktualitātes rādītāju starp zemo cenu aviokompānijām. Šo atzinumu snieguši FlightStats analītiķi, kuri apkopo un analizē punktualitātes rādītājus par teju 150 000 reisu, ko ik dienu visā pasaulē veic tūkstošiem aviokompāniju, TVNET informēja «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

«airBaltic» oktobrī sasniegusi punktualitātes rādītāju 95,26%, kas nozīmē, ka 95 no 100 «airBaltic» reisiem savu galamērķi sasnieguši precīzi noteiktajā laikā vai vēl ātrāk.

«airBaltic» bija pirmā aviokompānija Eiropā, kas 2009. gadā ieviesa laicīgas ielidošanas garantiju. Šī apdrošināšana piedāvā papildu ieguvumus tajos retajos gadījumos, kad aizkavēšanās ir notikusi.

Aviokompānijas operatīvās vadības direktors Martins Sedlackis uzskata, ka vadošie punktualitātes rādītāji pierāda, ka «airBaltic» prioritāte ir klienti, kā arī apņemšanos saglabāt pakalpojumus augstā līmenī, nodrošinot ērtu un efektīvu darbību.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

«airBaltic» ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju. airBaltic flotē ir 25 lidmašīnas - 13 Boeing 737 un 12 Bombardier Q400 NextGen.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu