Portāls: «Mid Europa Partners» plāno pārdot telekomunikāciju grupu «Bite»

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Londonā bāzētā kompānija «Mid Europa Partners», kas investē Centrālajā un Austrumeiropā, kā arī Turcijā, plāno pārdot Nīderlandē reģistrēto kompāniju «Bite Finance International» («Bite»), kam pieder mobilo sakaru kompānijas «Bite» Latvijā un Lietuvā, vēstīja Lietuvas portāls «Eversus.lt», atsaucoties uz neoficiāliem avotiem.

Avoti portālam norādījuši, ka «Bite» pārdošanā varētu nonākt jau nākamā gada sākumā.

Portāla rīcībā esošā informācija liecina, ka potenciālo «Bite» pircēju vidū ir arī telekomunikāciju kompānija «Tele2». «Tele2» Lietuvā preses pārstāvis Andris Baranausks «Eversus.lt» norādījis, ka tādu lēmumu pieņems «Tele2» māteskompānija Zviedrijā.

«Mid Europa Partners» «Bite» grupu 2007.gada februārī iegādājās no Dānijas kompānijas TDC par 450 miljoniem eiro.

«Bite» darbu Latvijā sāka 2005.gadā, iegādājoties Latvijā trešo GSM/UMTS mobilo sakaru licenci.

«Bite Finance International» pilnībā pieder Lietuvas kompānijas «Bite Lietuva» un «TeleTower». Grupai netieši pieder 100% akciju Lietuvas kompānijā «Eurocom» un Latvijas kompānijās «Bite Latvija» un «TeleTower». Tāpat grupai pieder 45,7% akciju telekomunikāciju iekārtu mazumtirgotājā «Spainetos prekybos sistema».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu