«Wizz Air» 19. bāzi veidos Bosnijā un Hercegovinā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Zemo izmaksu lidsabiedrība «Wizz Air» 19. bāzi veidos Bosnijā un Hercegovinā un Tuzlā izvietos vienu jaunu lidmašīnu «Airbus A320», informēja lidsabiedrībā.

No Tuzlas bāzes lidsabiedrība ir izziņojusi jaunus maršrutus uz Minheni Memingeni un Oslo Torpu, sākot ar 2015.gada 26.jūniju, kā arī uz Frankfurti Hānu un Stokholmu Skavstu no 2015.gada 28.jūnija.

Ar šiem jaunajiem pakalpojumiem «Wizz Air» no Tuzlas piedāvā kopumā deviņus maršrutus uz piecām valstīm. No Rīgas «Wizz Air» pašlaik piedāvā 25 lidojumus nedēļā astoņos maršrutos.

Kā skaidro lidsabiedrībā, «Wizz Air» būtiskā paplašināšanās Tuzlā turpmāk stimulēs darba tirgu aviācijas un tūrisma nozarē, jo vairāk ceļotāju tagad var doties uz Bosniju un Hercegovinu, izmantojot «Wizz Air» lētos lidojumus.

«Wizz Air» komercdirektors Ģerģs Abrāns norāda, ka «Wizz Air» ir spēris vēl vienu nozīmīgu soli Bosnijā un Hercegovinā. «Mēs sākām darbību Tuzlā 2013.gada maijā un līdz šim jau esam pārvadājuši 180 000 pasažieru.» Jaunā Tuzlas bāze radīs vairākas darbvietas «Wizz Air» un vietējo sadarbības partneru uzņēmumos.

Bosnija un Hercegovina ir 11. valsts, kur kompānija ir izveidojusi bāzi.

«WizzAir» pārvalda 18 bāzēs izvietotu 54 lidmašīnu «Airbus A320» gaisa floti un piedāvā vairāk nekā 340 lidojumu maršrutus, savienojot 104 galamērķus 36 valstīs. «Wizz Air» pēdējā finanšu gadā pārvadājis vairāk nekā 13,9 miljonus pasažieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu