«airBaltic» sāk lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» no šodienas piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu, TVNET informēja aviokompānijas Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Sākot no šodienas, 30.oktobra, «airBaltic» veiks lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu trīs reizes nedēļā, izmantojot Boeing 737 lidmašīnu. Vienvirziena biļešu cena ir 49 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Šie lidojumi, kas tiks nodrošināti trīs reizes nedēļā, sniegs iespēju ērti ceļot starp divām galvaspilsētām, savienojot Viļņu ar galamērķiem citviet pasaulē caur Amsterdamu, kā arī savienojot Amsterdamu ar Baltijas reģionu un tālāk ar Skandināviju, un NVS valstīm, izmantojot airBaltic piedāvātos reisus.

«airBaltic» komercdirektors Kristofs Vjate norāda: «Katrs trešais «airBaltic» pasažieris, kas lido cauri Amsterdamai, ceļo tālāk uz pilsētām visā pasaulē. «airBaltic» jaunie, tiešie lidojumi, kas Viļņu savieno ar šo nozīmīgo lidostu, stiprina mūsu pakalpojumus Eiropas lielākajos tranzīta centros, piedāvājot lieliskus savienojumus ar pārējo pasauli.»

Jaunie lidojumi no Viļņas tiek pievienoti jau esošajam Rīga-Amsterdama tiešajam maršrutam, stiprinot airBaltic klātbūtni Baltijas valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu