«airBaltic» sāk lidojumus no Tallinas uz Parīzi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» no šodienas piedāvā jaunus tiešos lidojumus no Tallinas uz Parīzi četras reizes nedēļā, TVNET informēja «airBaltic» Korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Reisi uz Parīzi tiks nodrošināti, izmantojot lidmašīnu «Boeing 737». Vienvirziena biļešu cena ir no 69 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu.

Reisi sniegs iespēju ērti ceļot starp divām galvaspilsētām, savienojot Tallinu ar galamērķeim citviet pasaulē caur Parīzi, kā arī savienojot Parīzi ar Baltijas reģionu un tālāk ar Skandināviju, un NVS valstīm, izmantojot «airBaltic» piedāvātos reisus.

Aviokompānijas komercdirektors Kristofs Vjate norāda: «»airBaltic» jaunie tiešie lidojumi stiprina mūsu pakalpojumus Eiropas lielākajos tranzīta centros, piedāvājot lieliskus savienojumus ar pārējo pasauli.»

Jaunie lidojumi no Tallinas tiek pievienoti jau esošajam Rīga-Parīze tiešajam maršrutam, stiprinot «airBaltic» klātbūtni Baltijas valstīs.

«airBaltic» nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Aviokompānija piedāvā ērtus savienojumus no sava tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu